Την Κυριακή το ΙΤF γιορτάζει στην Ν.Φιλαδέλφεια!

O Α.Γ.Σ. Ταεκβοντό Ν.Φιλαδέλφειας και ο Α.Γ.Σ. Ασπροπύργου και οι προπονητές κ.Κατσαφάδος Δημήτριος και ο Ποτουρίδης Ιωάννης παρουσιάζουν τον Μαστε Βασίλειο Αλεξανδρή 8ο Νταν ΙΤF σε ένα μοναδικό σεμινάριο.


"Είμαστε πολύ περήφανοι που μπορέσαμε να φέρουμε στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια τον Μάστερ Αλεξανδρή για ένα δυνατό σεμινάριο. Μιλάμε για έναν άνθρωπο, ακρογωνιαίο λίθο για το ελληνικό αλλα και το ευρωπαϊκό ΙΤF. O κ. Αλεξανδρής έχει διατελέσει για χρόνια προπονητής των εθνικών ομάδων, με πλήθος επιτυχιών και είναι από τους πλέον αναγνωρισμένους δασκάλους. Έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία σεμινάρια σε όλο τον κόσμο (να σημειώσουμε ότι ο επόμενος σταθμός του είναι το Βέλγιο), οπότε αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς η πρασουσία του.

Ήδη το ενδιαφέρον για το σεμινάριο είναι μεγάλο από τους συλλόγους της Νότιας Ελλάδας κάτι που μας γεμίζει αισιοδοξία για μια πραγματικά επιτυχημένη διοργάνωση.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Κυριακή 22Μαΐου στο Κλειστό Γήπεδο του Ιωνικού Ν.Φιλαδέλφειας «ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ», Ν.ΤΡΥΠΙΑ 31.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:

ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ :  697 1759465
ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ :        698 9149410
ΚΑΙ ΣΤΟ MAIL : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα Στοιχεία